Routebeschrijving

Komende vanuit Heerenveen richting Groningen over de rijksweg A7.
U neemt de eerste afslag richting Drachten, de Haven. Bij het naderen van de rotonde sorteert u rechtsvoor om vervolgens de eerste weg rechtsaf in te slaan de Eikesingel op. Deze singel blijft u volgen tot de eerstvolgende rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag rechts. Nu bevindt u zich op de Burgemeester Wuiteweg. Na circa honderd meter rechtsaf slaan en u rijdt het parkeerterrein van de "Serviceflat Drachten" op. Op dit eigen parkeerterrein is het vrij parkeren.

Komende vanuit Groningen richting Heerenveen over de rijksweg A7.
U neemt de tweede afslag richting Drachten, de Haven. Bij het naderen van de rotonde sorteert u rechts voor om vervolgens de eerste weg rechtsaf in te slaan de Eikesingel op. Deze singel blijft u volgen tot de eerstvolgende rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag rechts. Nu bevindt u zich op de Burgemeester Wuiteweg. Na circa 100 meter rechtsaf slaan en u rijdt het parkeerterrein van de "Serviceflat Drachten" op. Op dit eigen parkeerterrein is het vrij parkeren.

Komende vanuit Leeuwarden richting Drachten over rijksweg 31 (de Waldwei).
Op het knooppunt Drachten volgt U de richting Heerenveen. Nu bevindt u zich op de rijksweg A7. U neemt nu de eerstvolgende afslag richting Drachten, de Haven. Bij het naderen van de rotonde sorteert u rechts voor om vervolgens de eerste weg rechtsaf in te slaan de Eikesingel op. Deze singel blijft u volgen tot de eerstvolgende rotonde. Op deze rotonde neemt u de derde afslag rechts. Nu bevindt u zich op de Burgemeester Wuiteweg. Na circa 100 meter rechtsaf slaan en u rijdt het parkeerterrein van
de "Serviceflat Drachten" op. Op dit eigen parkeerterrein is het vrij parkeren.